• Rendelőnk egész működése a CDCS (Complex Dental Careing System=Komplex fogszakorvosi gondozás) elvei szerint épül fel. Nemzetközi tapasztalatok szerint az ilyen gondozási rendszerbe bekerülő páciensnek több mint 5-ször nagyobb az esélye, hogy idős korára közel állandó szinten megőrzi rágó- és beszédképességét, valamint egyéni arckarakterét, mint a rendszeren kívülieknek. Ezenkívül a rendszerben való részvétel szignifikánsan csökkenti az egyik vezető halálok - a szív és érrendszeri megbetegedések - miatti elhalálozást.
  • Nincs idegtépő, hosszú várakozás a kezelések előtt, a magas szintű – telefonos bejelentkezésen alapuló – rendelés-szervezésnek köszönhetően.
  • Fogorvosaink már az első vizsgálat alkalmával az orvostudomány mai állása szerinti legfejlettebb diagnosztikai eljárással, számítógép segítségével részletesen rögzítik és elemzik fogászati státuszát; valamint mind ekkor, mind a későbbi kontrol-vizsgálatok alkalmával fogászati rákszűrést végeznek.
  • Társszakmák kérésére, ill. az Ön gyanúja esetén szintén a legújabb tudományos eredmények alkalmazásával kiderítjük, ha szervezete egyéb, nem fogászati megbetegedéseinek hátterében fogászati góc áll, és megszüntetjük azt.
  • A nálunk végzett fogászati kezelések fájdalommentesek, ill. sohasem járnak több kellemetlenséggel, mint amennyi feltétlenül szükséges – mivel az érzéstelenítési eljárások terén is a legmodernebb anyagokat és eljárásokat alkalmazzuk.
  • De hogy Önnek és gyermekeinek a fentiek közül minél kevesebbre legyen szüksége, kérjük, vegye igénybe preventív-fogászati kezeléseinket: a barázdazárást, a fluorid-diffúziós kezelést stb. Ezen eljárások, valamint az általunk nyújtott – és pl. Nyugat-Európában már alkalmazott – fogászati gondozási séma alkalmazásával a mai gyerekeknek minden korábbinál nagyobb esélyük van arra, hogy egy életen át elkerüljék a komolyabb fogászati megbetegedéseket.
  • Az hazánkban elterjedt higénés viszonyoknál korszerűbb, különleges fertőtésmegelőzési rendszerünk segítségével 100%-osan megóvjuk a fertőzésektől
  • Szintén a megelőzést szolgálja, hogy regisztrált pácienseink számára, a kezelések otthoni kiegészítésére rendelkezésére bocsájtjuk a ma a legjobbnak tartott fogápolási eszközök és anyagok széles skáláját. Ezekhez - igény esetén - dentálhigénikusi terméktámogatást is nyújtunk. (Elsősorban Braun, Oral-B és Buttler. Ezzel kapcsolatos szenzációs hírünk a hidat viselőknek.)
  • Minden nálunk végzett kezelés 100%-osan biokompatibilis és környezetkímélő.
  • A legújabb kutatási adatok szerint a humán papillómavírus (HPV) szerepet játszik a szájüregi rákos megtbetegedések létrejöttében. Kérésére HPV elleni védőoltásban részesítjük.
  • Ajándékötletként fogászati vásárlási utalványt kínálunk Önnek.


Kérdése van, esetleg bejelentkezne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!


  +36 20 329-5437   hollywoodmedical@gmail.com   További elérhetőségek