Áraink kialakításánál - a világszínvonalú minőség megtartása mellett - igyekeztünk figyelembe venni a hazai páciensek anyagi lehetőségit. Ennek eredményeképpen áraink az elmúlt 17 év során reálértékben nemhogy nem emelkedtek, hanem még kismértékben csökkentek is (konkrétan 2006 januárja óta nem emeltünk árakat még az infláció mértékében sem)! Kivonatos árlistánkat itt tekintheti meg.

Sok esetben azonban árainkból jelentős kedvezményeket nyújtunk.

Számos egészségpénztárral állunk kapcsolatban (a listát itt megtekintheti).

Üdülési csekket elfogadunk

Ha Ön még nem rendelkezik Üdülési csekkel, javasoljuk, nézzen körül a MAGYAR NEMZETI ÜDÜLÉSI ALAPÍTVÁNY honlapján és igényeljen! Ugyanis ezzel a megoldással a kezeléseinkhez azok árának mindössze az egynegyedéért(!) juthat hozzá. Esetleg érdeklődjön a munkahelyén is, mert létezik a munkáltató által a dolgozóknak juttatott formában is!

 

Részletfizetési lehetőség

Szinte a kezdetek óta, folyamatosan teszik fel nekünk pácienseink a kérdést: lehetséges-e kezeléseiket részletekben kifizetni. Korábban erre sajnos nemmel kellett felelnünk, most azonban a a MediCredit Zrt.-vel közösen rendkívül kedvező feltételekkel, gyors és egyszerű ügyintézéssel már tudjuk biztosítani ezt a lehetőséget.

Végeredményben "kamatmentes" hitel: A fent említett hitel természetesen pénzügyi szempontból nem kamatmentes, bár igen kedvező (pl. a szokásos áruhiteleknél jóval kedvezőbb) hiteldíj mutatóval rendelkezik. (Egyébként a THM mértékéről a személyre szabott hitelajánlatból kap tájékoztatást.) De ha egy kicsit utánaszámolunk, kiderül, hogy a kamatot teljes egészében meg lehet spórolni, sőt annál esetenként jóval többet is:

Fogorvosi kutatásokból ismert tény, hogy a teljesen rendbetett, úgynevezett szanált fogazat fogromlási indexe a rendbetétel előttinek a töredéke. Még nem elhanyagolt esetekben is (tehát amikor a páciens esetleg nem is gondolja, hogy van teendő a szájában) átlagosan 1/10-ére csökken a fogak és a fogágy további megbetegedéseinek a sebessége miután a páciens bekerül egy, a nálunk alkalmazottnak megfelelő gondozási modellbe. Elhanyagolt esetekben a csökkenés még ennél is nagyobb mértékű. (Erősen leegyszerűsítve: a rossz fog melletti egészséges fog akkor nem fog kilyukadni, ha mellette lévő szuvasodást mielőbb tömésben részesítik.) Ha így elkerüljük a további fogromlást, akkor viszont lényegesen nagyobb összeget (és persze még egy csomó kényelmetlenséget) spórolunk meg, mint amennyit a részletfizetés kamata jelenthet.
Kérdése van, esetleg bejelentkezne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!


  +36 20 329-5437   hollywoodmedical@gmail.com   További elérhetőségek