Kétszeres időtartamú, teljeskörű jótállás:

Cégünk 1 éves önkéntes jótállást vállal a rendelőnkben készülő fogművekre: tömésekre (kivéve ideiglenes, ill. IV. generációs – az utóbbi az árlistában és a számlán cement tömésként szerepel – tömésre), héjakra, rögzített és kivehető fogpótlásokra (kivéve ideiglenes pótlások), implantátumokra, sínekre stb.. Önnek semmi külön dolga nincs: mivel a fogművekkel ingyenesen jár az egy éves jótállás is, ezért azok elkészültekor automatikusan egy Jótállási jegyet kap, melyet gondosan meg kell őrizni.
Munkánk során – mint eddig is – kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokat, eszközöket használjuk; szigorúan betartjuk a fogorvos-tudomány mai állásának megfelelő, legmagasabb minőségi szintet képviselő eljárások, munkafolyamatok előírásait. Ezért döntöttünk úgy, hogy az egy éves jótállás bevezetésével az Ön számára is kézzelfoghatóbbá tesszük a minőséget.
Részletes feltételek


Örök garancia:

Mivel maradéktalanul bízunk a kezünk alól kikerülő fogművek minőségében és felülmúlhatatlan tartósságában ezért készséggel vállalunk élethosszig tartó garanciát azokra minden olyan esetben, mikor Ön ezt a kezelést követően kéri. Kivételt képez ez alól a IV. generációs fogtömés és az ideiglenes fogművek, hiszen ezekre nem igényelhető örök garancia. Ezzel szemben viszont a hamarosan megjelenő VII. generációs fényre kötő tömés alapban rendelkezik Örök garanciával. Részletek itt.


 
 

Kérdése van, esetleg bejelentkezne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!


  +36 20 329-5437   hollywoodmedical@gmail.com   További elérhetőségek