A Hollywood Medicalt-t 1993-ban Dr. Csontos Endre országos hírű csecsemő- és gyermekszakorvos és Dr. Csontos Endre jr. fogszakorvos alapították. 

A cég fogszakorvosi szakrendelése már a kezdetektől a mai helyén, a III. kerületi Vihar utcában nyílt meg, ahol teljes körű fogszakorvosi ellátást nyújtott. 

Ebben a rendelőben a fogszakorvosi tevékenység minden területén a nemzetközi viszonylatban is legkorszerűbb berendezéseket, eljárásokat, anyagokat, kezelési rendszereket kezdtünk el használni, melyek közül sokat mi vezettünk be a magyarországi gyakorlatba. 

Ezek közül kiemelném, hogy a konzerváló fogászat területén elsőként vezettük be hazánkban azt a minden korábbinál stabilabb, tartósabb és biokompatibilitás szempontjából is utolérhetetlen hatodik generációs tömési technológiát, amely Magyarországon egyedülálló volt és melynek azóta többszörösen továbbfejlesztett mai változata még mindig egyedülállónak tekinthető. 

Egyes rendelésszervezési metódusaink etalonnak számítanak a hazai fogászatban. 

Időben felismertük, hogy a fogágybetegség népbetegséggé válásával lépést kell tartanunk, ezért a fogszakorvosaink által nyújtott kezeléseket önálló dentálhigiénikusi rendeléssel egészítettük ki. 

A cég fennállásának közel negyed százada alatt mindig fontosnak tartottuk, hogy ne csak az eszközöket, műszereket, anyagokat fejlesszük és igazítsuk a gyorsan fejlődő fogászati tudomány mindenkori állásához, hanem munkatársaink szaktudását is. Így cégünk évről évre jelentős összegeket költ fejlesztésre, valamint továbbképzésre. 

Sok esetben méltatlanul kevés szó esik egyes szakrendelők higiéniai rendszeréről, holott ennek megfelelő működése nélkül elképzelhetetlen megfelelő színvonalú egészségügyi szolgáltatást nyújtani. Ebben a tekintetben rendelőnk az első pillanattól kezdve a világviszonylatban is kiemelkedő biztonságot nyújtó, úgynevezett zóna-elven alapuló kettős fertőtlenítési és sterilizálási rendszer mellett tette le a voksát.Kérdése van, esetleg bejelentkezne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!


  +36 20 329-5437   hollywoodmedical@gmail.com   További elérhetőségek